Gernandt & Danielsson söker jurist med 2-5 års erfarenhet av IP och TIME

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Nu söker vi dig som har stort intresse för och mycket goda kunskaper inom immaterialrätt, medierätt med mera.

Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst på Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande.

Hos oss får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa uppdrag, i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla lär känna varandra. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Vår verksamhet inom IP och TIME leds av Partner Mats Hugoson och Senior Associate Erik Sandgren. Den är under stark tillväxt och vi behöver fler medarbetare till vårt framgångsrika team.

Vi söker dig som har arbetat några år med IP och TIME på advokatbyrå eller i annat relevant sammanhang. Du har stort intresse för och mycket goda kunskaper om dessa frågor. Du har även erfarenhet av dataskyddsfrågor, outsourcing och relaterad juridik, exempelvis kring e-handel och plattformar, och har insett den ökade betydelse sådana frågor fått i de flesta verksamheter. Du gillar att det är högt tempo i rättsutvecklingen där nya lagstiftningsinitiativ och rättsområden som korsar varandra är en självklar del av vardagen. Du vill prestera individuellt och är samtidigt en lagspelare som vill få och ge feedback. Du trivs med att arbeta mycket samt kan och vill ta ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor, högklassig kompetensutveckling och goda karriärmöjligheter.

Om oss
Gernandt & Danielsson grundades 1992 och har i dag cirka 110 medarbetare, varav cirka 75 jurister. Vi har vårt kontor i Stockholm och samarbetar med ledande advokatbyråer i Norden, Storbritannien, övriga EU, USA och Asien.

Byrån topprankas i branschundersökningar och våra jurister prisas för kvalitetsfokus, affärsförståelse och servicenivåer.

Kontakt och ansökan

För frågor om tjänsten, kontakta Senior Associate Erik Sandgren, mobil +46 734 15 24 46 och e-post erik.sandgren@gda.se, eller HR Director Karin Danin, mobil + 46 734 15 24 26 och e-post karin.danin@gda.se.

Ansöker gör du via vår hemsida under Lediga tjänster.

Skriv ut