Casedagen i Lund

För sjätte året i rad arrangeras JiA-Caset i samarbete mellan Juridiska Föreningen i Lund och Gernandt & Danielsson. Årets JiA-Case kommer att gå av stapeln måndagen den 22 oktober.

Vi ses till frukost på Grand Hotel i Lund. Då kommer klienten till dig med ett problem och vill ha en lösning klar till eftermiddagen. Jurister från Gernandt & Danielsson är med och ger råd och stöd under hela dagen, som avslutas med en trevlig middag.

Caset genomförs i lag om fem till sex personer, men du anmäler dig individuellt och kan inte förbereda dig – alla förutsättningar ges på plats. Antalet platser är begränsat och vi ser gärna att du läser eller har läst termin 4. Studenter på lägre terminer, liksom studenter som tidigare har deltagit i caset, får delta i mån av plats.

I juryn ingår professor Per Samuelsson samt Managing Partner Manfred Löfvenhaft och Senior Associate Oscar Anderson. De två sistnämnda verksamma vid Gernandt & Danielsson. Vinnarna får bl.a. biljetter till Höstfesten där deras insats kommer att uppmärksammas.

Ta chansen att vara med på JiA-caset 2018 – anmäl dig senast den 18 oktober! Du anmäler dig via www.jiadagarna.se/student/case.

Skriv ut