G&D söker Associate med några års erfarenhet av immaterialrätt, marknadsrätt och medierätt

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Nu söker vi dig som har stort intresse för och mycket goda kunskaper inom immaterialrätt, medierätt med mera.

Hos oss får du den stora byråns alla fördelar och du får jobba i samma miljö som några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla lär känna varandra. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med immaterialrätt, marknadsrätt och medierätt på advokatbyrå eller i annat relevant sammanhang. Du har stort intresse för och mycket goda kunskaper inom dessa områden. Du har även erfarenhet av dataskyddsfrågor, outsourcing och relaterad juridik, t ex kring e-handel och plattformar och har insett den ökade betydelse sådana frågor fått i de flesta verksamheter. Du gillar att det är högt tempo i rättsutvecklingen där nya lagstiftningsinitiativ och rättsområden som korsar varandra är en självklar del av vardagen. Du vill prestera individuellt samtidigt som du är en lagspelare. Du trivs med att arbeta mycket samt kan och vill ta ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter. Du har även en positiv syn på tillvaron och en öppen attityd till dina medmänniskor.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor och högklassig kompetensutveckling.

För frågor om tjänsten, kontakta antingen Partner/Advokat Mats Hugoson (mobil +46 734 15 26 43 och e-post mats.hugoson@gda.se) eller vår HR Director Karin Danin (telefon 08-670 64 26 och e-post karin.danin@gda.se).

Ansöker gör du via Lediga tjänster. Sista ansökningsdag är den 29 oktober 2018. Men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Skriv ut