Gernandt & Danielsson söker Associate med intresse för arbetsrätt

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Nu söker vi dig som har avlagt din juristexamen och som har ett intresse för arbetsrätt.

Hos oss får du den stora byråns alla fördelar och du får jobba i samma miljö som några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla lär känna varandra. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Vi söker en duktig och ambitiös jurist med särskilt intresse för arbetsrätt. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet av arbete med arbetsrätt. Du är noggrann, serviceinriktad och strukturerad samt bekväm med att ta eget ansvar. Du vill prestera individuellt samtidigt som du är en lagspelare. Du trivs med att arbeta mycket samt kan och vill ta ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter. Du har även en positiv syn på tillvaron och en öppen attityd till dina medmänniskor.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor och högklassig kompetensutveckling.

För frågor om tjänsten, kontakta advokat Andreas Holmqvist via e-post andreas.holmqvist@gda.se.

Ansöker gör du via Lediga tjänster. Sista ansökningsdag är den 29 juni 2018, men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Skriv ut