Gernandt & Danielsson söker Associates med inriktning mot finansiell reglering

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Nu söker vi dig som har stort intresse för och mycket goda kunskaper om finansiell reglering.

Hos oss får du den stora byråns alla fördelar. Du får jobba med stora och komplexa uppdrag, i nära samarbete med några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla lär känna varandra. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett.

Vår verksamhet kring finansiell reglering är under stark tillväxt och vi behöver fler medarbetare till vårt befintliga redan framgångsrika team.

Vi söker dig som har arbetat med finansiell reglering på advokatbyråer eller ett finansiellt institut som exempelvis banker, värdepappersbolag och fondbolag. Du har stort intresse för och mycket goda kunskaper om dessa frågor. Du vill prestera individuellt och är samtidigt en lagspelare som vill få och ge feedback. Du trivs med att arbeta mycket samt kan och vill ta ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter.

Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor och högklassig kompetensutveckling.

Mer information om den aktuella tjänsten lämnas av HR Director Karin Danin på 08- 670 64 26, e-post karin.danin@gda.se.

Ansöker gör du via Lediga tjänster. Sista ansökningsdag är den 2 maj 2018. Men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Skriv ut