Gernandt & Danielsson söker Compliance trainee

Genom den nyinrättade tjänsten Compliance trainee erbjuder Gernandt & Danielsson möjligheten att under ett års tid få arbeta med kvalitets- och riskfrågor som aktualiseras i den interna verksamheten på en affärsjuridisk byrå.

En advokatbyrå har att förhålla sig till bl.a. Advokatsamfundets etiska regler, lagstiftning/förordningar inom penningtvätts-, GDPR-, marknadsmissbruks- och sanktionsområdena. I tjänsten ligger även uppgifter kopplade till byråns Knowledge Management arbete såsom kunskapsbank, utvärdering av databastjänster, artificiell intelligens etc.

Tjänsten ger en god inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk byrå fungerar internt men även i förhållande till klient. Om ambitionen finns och övrigt arbete tillåter kan möjlighet att biträda övriga jurister i pågående ärenden ges.

Vi söker en duktig och ambitiös jurist. Du är noggrann och strukturerad samt bekväm med att ta eget ansvar. Du vill prestera individuellt samtidigt som du är en lagspelare. Du har även en positiv syn på tillvaron och en öppen attityd till dina medmänniskor.

Utöver konkurrenskraftiga anställningsvillkor så kommer du även att få ta del av den utbildning och sociala aktiviteter som erbjuds på byrån.

För frågor om tjänsten, kontakta General Counsel Ulrika Forsberg på telefon 08 – 670 66 30 eller e-post ulrika.forsberg@gda.se.

Ansöker gör du via Lediga tjänster. Sista ansökningsdag är den 20 mars 2018. Men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.

Skriv ut