Casedagen – Lund

Sedan år 2013 arrangerar Gernandt & Danielsson tillsammans med Juridiska Föreningen i Lund det årliga JiA-caset. Caset – som går av stapeln i oktober – bygger på att du som student ska få en realistisk inblick i hur det kan gå till när man tar sig an ett konkret ärende på en affärsjuridisk byrå. 

Vi ses till frukost på Grand Hotel i Lund. Då kommer klienten till dig med ett problem och vill ha en lösning klar till eftermiddagen. Jurister från Gernandt & Danielsson är med och ger råd och stöd under hela dagen, som avslutas med en trevlig middag. 

Caset genomförs i lag om fem till sex personer, men du anmäler dig individuellt och kan inte förbereda dig – alla förutsättningar ges på plats. Antalet platser är begränsat och vi ser gärna att du läser eller har läst termin 4. Studenter på lägre terminer, liksom studenter som tidigare har deltagit i caset, får delta i mån av plats. 

I juryn ingår bl.a. professor Per Samuelsson samt Gernandt & Danielssons Managing Partner Manfred Löfvenhaft. Vinnarna får bl.a. biljetter till Höstfesten där deras insats kommer att uppmärksammas. 

Ta chansen att vara med på nästa JiA-case! Information om hur du anmäler dig kommer i september.

 

Skriv ut