Talangdag 2019

Är du vår framtida medarbetare? Eller vill du bara veta mer om tillvaron som affärsjurist? Oavsett vilket är du som läst minst tre terminer på juristutbildningen välkommen att söka till vår Talangdag den 23 januari 2019. Din ansökan vill vi ha senast den 10 december!

Vi söker duktiga och ambitiösa studenter, och du ska vara genuint nyfiken på affärsjuridik. Däremot är inte dina framtidsplaner avgörande för vårt urval.

Syftet är att du ska få pröva på vad det innebär att gå igenom en rekryteringsprocess på en affärsjuridisk advokatbyrå. Det hela genomförs som en utbildning. Du vinner alltså inte ett jobb, utan erfarenhet och feedback som du kan bygga vidare på framåt i din karriär.

Program
Vi ses till frukost. Sedan följer en hel dag med intervjuer, caseövningar och problemlösningstest. Dessutom deltar du i seminarier om affärsjuridik och om rollen som advokat. Vi avslutar med en gemensam middag.

Plats
Talangdagen genomförs på vårt kontor på Hamngatan 2 i Stockholm.

Resa och boende
Gernandt & Danielsson står för resa och hotellboende för dig som inte bor i Stockholms- och Uppsalaområdet.

Är du behörig att söka?
Vi vill att du har läst minst tre terminer på juristutbildningen. I övrigt har vi inga formella krav – det är kvaliteten på din ansökan som avgör om du får en plats på Talangdagen.

Ansökan
Ansöker gör du här senast den 10 december 2018. 

Skriv ut