Två nya Counsels på Gernandt & Danielsson

Den 1 mars 2021 får Gernandt & Danielsson två nya Counsels; advokaterna Jonas Hämälä och Björn Hård af Segerstad.

Jonas Hämälä, började på byrån i januari 2013 och har under sin tid på byrån framförallt arbetat med Capital Markets och M&A. Under år 2015/2016 gjorde Jonas ett sex månader långt secondment hos en av byråns klienter på Malta. Jonas kommer i sin roll som Counsel fortsatt att arbeta med transaktionsjuridik med särskilt fokus på Equity Capital Markets.

Björn Hård af Segerstad, började på byrån i november 2013 och har under sin tid på byrån framför allt arbetat med finansiell reglering och fintech, men även kommersiell avtalsrätt och privat M&A. Björn har dessutom stor erfarenhet av att biträda institutionella investerare vid placering av kapital i illikvida tillgångsslag. Björn kommer i sin roll som Counsel att fortsätta arbeta inom dessa områden, med fortsatt fokus framför allt på finansiell reglering.

- Det är med stor glädje vi välkomnar Jonas och Björn som Counsels. De är utmärkta jurister och mycket uppskattade bland klienter och kollegor. De stärker ytterligare Gernandt & Danielssons kvalitetsprofil, säger Manfred Löfvenhaft, Managing Partner vid Gernandt & Danielsson.

Skriv ut