Gernandt & Danielsson söker Regulatory Trainee

Gernandt & Danielsson är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer. Nu söker vi dig som är intresserad av en karriär inom den finansiella sektorn och som under ett års tid vill arbeta med regulatoriska frågor inom ramen för byråns verksamhetsområde finansiell reglering.

Den finansiella sektorn är föremål för en omfattande reglering, som ofta består av flera skikt, från EU-direktiv och nationell lag till föreskrifter och allmänna råd som utfärdas av tillsynsmyndigheterna. Till detta kommer en snabb utveckling av praxis och god sed samt interna regelverk hos de finansiella instituten.
Nu söker vi en nyexaminerad och ambitiös jurist som är intresserad av en karriär inom den finansiella sektorn och som under ett års tid vill arbeta med regulatoriska frågor inom ramen för byråns verksamhetsområde finansiell reglering. Du är noggrann, serviceinriktad och strukturerad samt bekväm med att ta eget ansvar. Du gillar att arbeta i högt tempo och trivs med att ta ansvar för både större och mindre arbetsuppgifter. Du vill prestera individuellt samtidigt som du är en lagspelare. Du har dessutom en positiv syn på tillvaron och en öppen attityd till dina medmänniskor.
Hos oss får du den stora byråns alla fördelar och du får jobba i samma miljö som några av Sveriges högst ansedda affärsjurister. Samtidigt är byrån inte större än att alla lär känna varandra. Du blir sedd som individ och får ta ansvar från dag ett. Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor och högklassig kompetens¬utveckling. Den ettåriga tjänsten som Regulatory Trainee är dessutom ett perfekt första steg för dig som i framtiden är intresserad av en karriär inom den finansiella sektorn. Tjänsten är tänkt att tillträdas i augusti 2020.
För frågor om tjänsten, kontakta Partner/Advokat Niclas Rockborn via e-post niclas.rockborn@gda.se.
Sista ansökningsdag är den 7 juni 2020. Men ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande.
Söker gör du här.

Skriv ut