Jurist

Det är krävande att arbeta på affärsjuridisk byrå – inte minst på Gernandt & Danielsson. Men det är också oerhört roligt och utvecklande. Hos oss får du arbeta med spännande klienter och avancerade arbetsuppgifter i en internationell miljö. Och du får göra det tillsammans med några av landets högst ansedda och skickligaste affärsjurister.
Arbetet

På Gernandt & Danielsson värderas kunskap, granskning och ifrågasättande högt. Vi kallar det för kvalitetskultur.

Läs mer
Kompetensutveckling

Vi vill utbilda Sveriges bästa affärsjurister och de första anställningsåren präglas därför av att du ska lära dig arbetet som affärsjurist från grunden. På Gernandt & Danielsson får du mycket att göra från dag ett. Och du hamnar direkt i team med delägare och andra mer erfarna jurister. Därför lär du dig snabbare hos oss än på många andra ställen, och på det sättet växer du gradvis in i advokat- och rådgivarrollen.

Läs mer
Karriär på G&D

En karriär på Gernandt & Danielsson blir i hög grad vad du själv gör den till. Här finns utrymme att välja inriktning och hitta sin egen profil. Hos oss får du mycket att göra och du får tidigt arbeta i nära samverkan med seniora och mer erfarna kollegor.

Läs mer
Skriv ut