Karriär på G&D

En karriär på Gernandt & Danielsson blir i hög grad vad du själv gör den till. Här finns utrymme att välja inriktning och hitta sin egen profil. Hos oss får du mycket att göra och du får tidigt arbeta i nära samverkan med seniora och mer erfarna kollegor.

Vi tror på meritokrati. Det spelar ingen roll varifrån du kommer, vad du heter eller vad du har för kön. Det är vad du kan, vad du gör och hur duktig du är på att hjälpa klienterna och dina kollegor att nå resultat som avgör din utveckling.

Samtidigt följer karriären vissa steg. Som nyanställd på Gernandt & Danielsson börjar du som associate. Efter tre år kan du bli advokat och något år senare befordras till senior associate. Vissa seniora medarbetare befordras till counsel, vilket till exempel kan innebära en senior specialistroll. Flera siktar på att bli partner, delägare i byrån.

En bakgrund från Gernandt & Danielsson gör dig också attraktiv även för andra högkvalificerade jobb. Det är viktigt för oss att hålla kontakt med tidigare kollegor och det gör vi bland annat genom vårt alumninätverk.

Skriv ut